A termünk

Privát edzőtermünk létrehozásakor egyetlen cél lebegett a szemünk előtt: egy olyan környezet kialakítása, ami minden igényt kielégítő vadonatúj gépparkkal, funkcionális eszközök széles választékával rendelkezik miközben mindenkinek maximális kényelmet biztosít az edzéseken, hogy elérje kívánt CÉLját. 

A 70 m2 alapterületen 18 erőgéppel felszerelt teremben maximum 4 fő edzésére van lehetőség, így nem kell sorban állni a gépeknél és nem kell aggódni attól, hogy mások azt figyelik, mit csinálsz, ellenben mi csak RÁD figyelünk.

18 géppel garantáljuk a minőségi edzésedet, a barátságos környezettel pedig a jó hangulatot! Nem csak erőgépekkel, hanem számos funkcionális eszközzel is megismerkedhetsz és megtanulhatod, hogyan működnek.

Rólunk

Hogy miért jó választás az ARNOLD SECRET? 

 Mert a legnagyobb odafigyeléssel és szakértelemmel fogunk minden ügyféllel foglalkozni, közösen alakítjuk ki a célodhoz vezető utat, kemény edzéseket fogunk tartani, de ha nem vagy aznap formában, mi azt is észrevesszük Rajtad. Miért? Mert Te vagy a legfontosabb nekünk! Amit ígérhetünk: őszinteség, szakértelem, megbízhatóság, rugalmasság, igényesség! 

Hogy miben más az ARNOLD SECRET mint a többi terem? 

A mozgás és az egészséges életre való átálláson felül egy közösség tagjává válhatsz, ahol baráti kapcsolatokra tehetsz szert, és közösségi programokon vehetsz részt. Úgy gondoljuk, hogy a mai rohanó világunkban, a közösséghez való tartozás -ahol oda figyelnek Rád magánemberként is – a boldog és egészséges életmódhoz ugyan annyira hozzátartozik, mint a testmozgás.

Edzőink

A sport gyerekkorom óta fontos szerepet játszott az életembe. 25 évig versenyszerűen kézilabdáztam. Eközben megismerkedtem az edzőterem világával, ami egyből magával ragadott. Szeretném átadni az a tudást és a sport iránti szeretetet az embereknek, ami bennem van, ezzel is hozzájárulva az ő testi-lelki egészségükhöz és a boldogságukhoz. Célom a mozgás szeretetét átadni és segíteni a kitűzött cél elérését! "A fizikai erő másodlagos. Az akarat az, ami számít."

Egész életemben mozogtam, nagyon sok fajta sportot kipróbáltam egyénitől a csapatsportokig. Végül a testépítést választottam. Hogy miért? Mert a leggyorsabb és folyamatos fejlődést ezzel a sporttal lehet elérni. Fejleszti az izomerőt, koordinációt, állóképességet és kondíciót. Óráimat törekszem úgy szervezni, hogy változatos és egyénre szabott legyen szemelőt tartva az alap gyakorlatokat. Célom, hogy a lehető legtöbb ember megszeresse a mozgást és beépítse a hétköznapjaiba. Mindenkit szeretettel várok kortól, nemtől, testi adottságtól függetlenül, mert izmot bármikor lehet építeni!  ;) 

Gyerekkorom óta több sportban is kipróbáltam magam, de a súlyzós edzés világára 18 éves koromban találtam rá. Eleinte csak hobbiként csináltam, de jobban bele akartam ásni magam és beiratokoztam a Fitness Akadémiára instruktor majd személyi edzői szakra. Sikeres vizsgák után elvégeztem a gerincedzői tanfolyamot, majd egy speciális gyakorlatok, a személyi edzés tanfolyamot is. Igazi szerelem szakma nekem a személyi edzés mert úgy érzem szívvel-lélekkel csinálom. Edzés alatt mindig figyelek arra, hogy a kliens megkapja a maximumot és edzés végén elégedetten távozzon. 17 év edzésmúlttal és szakács szakmával úgy érzem egy átfogóbb segítséget tudok nyújtani a vendégeimnek. Kipróbáltam magam testépítő versenyzőként is, ami alatt több kupával/éremmel, tapasztalattal gazdagodtam.

Új életformát mutatunk, amellyel Te is megszereted a mozgást!

Rólunk írták

Atom király hely, profi edzőkkel, még profibb gépekkel! Szóval ha kemény edzésre vágysz itt a helyed Neked is 💪💪💪 " /Ági/

Arnold is an incredibly dedicated and talented trainer and coach, He is able to give advise on many levels, including routines & diet. " /Oliver/

Ajánlom mert:
-profi csapat,
-mindenre és mindenkire odafigyelnek,
-modern gépek és a tudás amit átadnak mindenre kiterjed.
Vágj bele bátran!💪♥️
----és köszönöm Molnár Júlia Judit és Arnold Keszthelyi, hogy vissza adtátok/adjátok az edzésmunka örömét!♥️ " /Mercédesz/