A termünk

Privát edzőtermünk létrehozásakor egyetlen cél lebegett a szemünk előtt: egy olyan környezet kialakítása, ami minden igényt kielégítő vadonatúj gépparkkal, funkcionális eszközök széles választékával rendelkezik miközben mindenkinek maximális kényelmet biztosít az edzéseken, hogy elérje kívánt CÉLját. 

A 70 m2 alapterületen 15 erőgéppel felszerelt teremben maximum 4 fő edzésére van lehetőség, így nem kell sorban állni a gépeknél és nem kell aggódni attól, hogy mások azt figyelik, mit csinálsz, ellenben mi csak RÁD figyelünk.

Újonnan vásárolt gépeinkkel garantáljuk a minőségi edzésedet, a barátságos környezettel pedig a jó hangulatot! Nem csak erőgépekkel, hanem számos funkcionális eszközzel is megismerkedhetsz és megtanulhatod, hogyan működnek.

Rólunk

Mindkettőnk régi álma volt egy saját terem létrehozása. Egy olyan teremé, amit centiről centire mi tervezünk és rendezünk be ahova  az emberek szívesen járnak. Úgy döntöttünk 2019 elején, nem várunk tovább, ha pozitív példát akarunk mutatni az embereknek, belevágunk! Mindent feltettünk egy lapra, bízunk magunkban, hogy képesek vagyunk egy olyan szolgáltatást adni amit szívesen vesznek, hiszen nincs más vágyunk mint az emberek életminőségét jobbá tenni, régóta dédelgetett célját a mi segítségünkkel elérni!  Persze a legfontosabb , hogy miattunk járjanak szívesen! Miért? Mert a legnagyobb odafigyeléssel és szakértelemmel fogunk minden ügyféllel foglalkozni, közösen alakítjuk ki a célodhoz vezető utat, kemény edzéseket fogunk tartani, de ha nem vagy aznap formában, mi azt is észrevesszük Rajtad. Miért? Mert Te vagy a legfontosabb nekünk! Amit ígérhetünk: őszinteség, szakértelem, megbízhatóság, rugalmasság, igényesség!

Új életformát mutatunk, amellyel Te is megszereted a mozgást!

Molnár Júlia Judit

Fitness instruktor / Üzletvezető 

+3620-967-5168

Juli elhivatott az egészséges életmód és az emberek fittsége iránt. Szívügye, hogy megszerettesse mindenkivel a rendszeres mozgást. Hiszi, hogy ez a mozgásforma a legjobb, saját céljaink eléréséhez.

Keszthelyi Arnold

Személyi edző / Társtulajdonos

+3630-852-0024

Arnold szenvedélye a testépítés. Legfőbb célja, hogy minél több emberrel megszerettesse ezt a nagyszerű sportot.  Nem csak edzéseket tart, versenyen is részt vesz. Ő, azaz ember, aki saját bőrén megtapasztalta ennek a nagyszerű sportnak minden nehézségét és sikerét.  

Pelyhe-Zakariás Barbara

Kommunikáció, marketing


Rólunk írták

Atom király hely, profi edzőkkel, még profibb gépekkel! Szóval ha kemény edzésre vágysz itt a helyed Neked is 💪💪💪 " /Ági/

Arnold is an incredibly dedicated and talented trainer and coach, He is able to give advise on many levels, including routines & diet. " /Oliver/

Ajánlom mert:
-profi csapat,
-mindenre és mindenkire odafigyelnek,
-modern gépek és a tudás amit átadnak mindenre kiterjed.
Vágj bele bátran!💪♥️
----és köszönöm Molnár Júlia Judit és Arnold Keszthelyi, hogy vissza adtátok/adjátok az edzésmunka örömét!♥️ " /Mercédesz/