Kedves Vendégeink!

A járvánnyal kapcsolatos vészhelyzet elején, márciusban azt a döntést hoztuk, hogy a már kifizetett bérletek nem vesznek el azoknak, akik úgy döntenek, hogy nem jönnek edzeni.Akinek a bérletéből a járványhelyzet miatt van fennmaradó alkalma, 2020. július 1-ig járhatja le!

Személyi edzés

Az edzőkön kívül maximum 4 fő tartózkodik a teremben. Amennyiben nem fontos számodra, hogy teljesen egyedül legyél a teremben az edződdel, úgy előfordulhat, hogy más is jelentkezik ugyanarra az időpontra az edződhöz vagy pedig a másik edzőnk másik vendéggel is bent van. Ha külön nem kéred, de úgy alakul, hogy csak egyedül vagy az órán (más nem foglalt ugyanarra az időpontra), akkor is a "személyi edzés" árat fizeted. 

Napi jegy

4 900 Ft

4 alkalmas személyi edzés bérlet

A bérletet 30 napig lehet felhasználni.

18 500 Ft

8 alkalmas személyi edzés bérlet

A bérletet 35 napig lehet felhasználni.

35 000 Ft

12 alkalmas személyi edzés bérlet

A bérletet 40 napig lehet felhasználni.

50 000 Ft

Privát személyi edzés

Amennyiben fontos számodra, hogy csak és kizárólag Te és az edződ legyetek az egész teremben, úgy a "Privát személyi edzés" szolgáltatásunkat ajánljuk. Az előzetes időpont egyeztetés során külön térj ki rá, ha ezt választod! 

Napi jegy

12 000 Ft

4 alkalmas PRIVÁT személyi edzés bérlet

A bérletet 30 napig lehet felhasználni.

45 000 Ft

8 alkalmas PRIVÁT személyi edzés bérlet

A bérletet 35 napig lehet felhasználni.

86 000 Ft

Étrend- és életmód tanácsadás

Kérj egy órás tanácsadást Arnoldtól étrenddel és életmódváltással kapcsolatban!

Mivel a személyi edzések során nem igazán van lehetőség táplálkozásról egyeztetni, így felvettük a szolgáltatásaink közé a táplálkozási tanácsadást. A személyi edzéshez hasonlóan a tanácsadásaink is személyre szabottak, ezért egy felmérés előzi meg a 60 perces beszélgetést. A célunk, hogy minél jobban megismerjünk annak érdekében, hogy a lehető legjobb tanácsot adjuk Neked.

 

A tanácsadásra előzetes bejelentkezés szükséges!

1 alkalmas táplálkozási és/vagy életmód tanácsadás (60 perc)  10 000 Ft